ERZİNCAN / ÜZÜMLÜ - Üzümlü Fatih İlkokulu

Kas

Ekm

Proje kapsamında okulumuz öğrencilerinde farkındalık uyandıran  Yeşilay derneğinin kıymetli görevlilerine ve gönüllülerine çok teşekkür ederiz

Ekm

Erzincanda Bulunan Evliyalarımızı Tanıdık, Ulu Camiyi Gezdik Akabinde Ergan Dağında Eğlendik. Programımızda yardımlarını esirgemeyen Üzümlü Belediyesi'ne Ve Üzümlü Müftülüğüne çok teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda Dünya Hayvanları Koruma günü için öğrencilerimize farkındalık oluşturmak adına kedi maması dağıtıldı ve bu mamalarla  kedileri beslediler. Sınıf Öğretmenlerimiz Ebru Güle ve Selda Bahar 'ın destekleriyle gerçekleşen bu etkinlikten doplayı kendilerine teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum projesinin bir ayağı olan fiziksen aktiviteyi sabah sporu ile gerçekleştirdik.

Eyl

Öğrencilerimizin tarihimizi öğrenirken aynı zamanda eğlendi

Eyl

İlköğretim Haftası İlçe Programı Sn Kaymakamımızın katılımlarıyla okulumuzda kutlandı

Eyl

2023-2024 Eğitim -Öğretim yılı okula uyum haftası sebebiyle  öğretmenlerimizin ve Gençlik merkezinin katkılarıyla mini mini birlerimiz heyecanlı neşeli vakitler geçirdi.

Nis

ÜLKEMİZİN 11 İLİNİ ETKİLEYEN, ASRIN DEPREM FELAKETİNDEN ETKİLENEN KARDEŞLERİMİZ VE OKULUMUZUN İHTİYAÇLARI İÇİN DÜZENLEMİŞ OLDUĞUMUZ KERMESİMİZE ÇOK YOĞUN KATILIM OLDU. VELİLERİMİZ, ÜZÜMLÜ'DE ÇALIŞAN MEMURLAR VE ÜZÜMLÜ HALKI BİZİ YALNIZ BIRAKMADI.

Mrt

Erzincan Merkezdeki Pizzacıda Yaptığımız Etkinlikte Öğrencilerimiz Yiyecekleri Pizzaları Kendileri yaptı.

Kas

Okulumuz öğrencilerinin hazırladığı 15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı

Ekm

OKULUMDA SAĞLIKLI BESLENİYORUM PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ PİLOT OKUL OLARAK BELİRLENDİ. BU KAPSAMDA HEMEN ÇALIŞMALARA BAŞLADIK.VELİLERİMİZİN KATKISIYLA ELMA KURUSU, DUT KURUSU, FINDIK, BADEM, MEVSİM MEYVELERİ...GİBİ  YİYECEKLERİ KÜÇÜK PAKETLER HALİNE GETİRDİK. ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTURDUK. BU KAPSAMDA ÖĞRENCİLER ATIŞTIRMALIK BİRŞEYLER İSTEDİKLERİNDE SAĞLIKLI ŞEKİLDE BU ARZULARINI GİDEREBİLDİ.

May

Erzincan genelinde yapılan ve tüm okulların katıldığı Metin Tonbul kitap okuma yarışmasında 9 öğrenci birinci oldu. Bu öğrencilerin 4 tanesi okulumuzdan çıktı. Daha sonra karne notuna göre öğrencilerin sıralanması sonucunda birinci ve üçüncülüğü okulumuzdan iki öğrenci paylaştı. Erzincan birincisi olan öğrencimiz İpek Sare EYÜPOĞLU, 3. olan öğrencimiz Ahmet Ali ÇAKICIOĞLU.

Biz kitap okuma yarışmasında dereceye giren 4 öğrencimizi de  1. kabul ediyoruz ve hepsini tebrik edip gözlerinden öpüyoruz.

1. Olan Öğrencilerimiz

• İpek Sare EYÜPOĞLU